BAZIN DE ÎNOT

PROGRAM

 

L-V: 10.00-20.00

ULTIMA INTRARE: 18.30

S:10.00-18.00

D:10.00-18.00

ULTIMA INTRARE:16.30

 

TELEFON CONTACT – 0348.408.073

 

TARIFE

 

ADULTI

INTRARE ABONAMENT 10 ORE
BAZIN 20 lei/h 100 lei
BAZIN+SAUNA 23 lei/h 145 lei

 

 

COPII, ELEVI, STUDENTI, PENSIONARI

INTRARE ABONAMENT 10 ORE
BAZIN 10 lei/h 65 lei
BAZIN+SAUNA 15 lei/h 95 lei

 

VALABILITATE ABONAMENT 10 ore – 1 luna

 

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

 

 1. MINORII PÂNĂ LA VÂRSTA DE 14 ANI AU ACCES IN INCINTĂ NUMAI INSOȚIȚI ȘI SUPRAVEGHEAȚI DE PĂRINȚI SAU ÎNSOȚITORI
 2. Insotiroii beneficiarilor au acces numai la spatiul de asteptare, cu exceptia insotitorilor minorilor (cu varsta de pana la 14 ani), carora le este permis accesul si la vestiare.
 3. Accesul la bazin se va afce dupa efectuarea unui dus de prespalare pentru inlaturarea substantelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiratie).
 4. Intrarea in bazin se face NUMAI in costum de baie cu accesoriile obligatorii: casca de inot, papuci de baie (slapi). In bazin se va folosi numai echipament adecvat si acceptat de normele si reglementarile in vigoare. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din bazin.
 5. Beneficiarii activitatilor organizate in bazin sunt obligati sa foloseasca culoarele pentru inot corespunzatoare gradului de performanta.
 6. Beneficiarii (utilizatorii) sunt obligati, in cazul in care la ora respectiva exista culoare rezervate, sa foloseasca numai culoarele de inot libere. Culoarele rezervate vor fi afisate la intrare pentru informarea beneficiarilor.
 7. Beneficiarii sunt obligati sa respecte sensul d einot pe culoar, sensul de deplasare fiind partea dreapta a culoarului.
 8. Se vor folosi, pentru acces, numai traseele impuse de administratie pentru a se asigura igiena si curatenia incintei bazinului de inot.
 9. Este interzis accesul persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor, cu aspect respingator sau in haine murdare.
 10. Este interzis accesul in incinta bazinului cu arme de orice fel sau obiecte considerate periculoase.
 11. Va rugam insistent sa pastrati ordinea in incinta bazinului si sa nu provocati scandaluri sau acte de violenta.
 12. Este interzis accesul in bazin a persoanelor cu plagi deschise, dermatite, dermatoze sau boli transmisibile, unitatea isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii, in bazin.
 13. Nu este permis in incinta accesul cu animale de companie.
 14. Au acces in bazin doar persoanele care au platit contravaloarea tarifului de intrare aferent acestui serviciu- cei care in urma unei verificari nu pot justifica efectuarea acestei plati (bilet, abonament) vor fi evacuati din incinta bazinului.
 15. Nu sunt permise alergarile si jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice impingerea in apa a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumam raspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sanatate cauzate din aceste motive.
 16. Accesul in bazin se face doar pe scarile special amenajate.
 17. Se interzice cu desavarsire sa se urineze in apa bazinului. Reactivii din apa vor indica persoana care face acest lucru si acesteia i se va imputa schimbarea apei, precum si despagubirea celorlalti clienti prezenti in bazin.
 18. Se interzice consumul gumei de mestecat si al semintelor in incinta bazinului.
 19. Este interzis folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului complexului.
 20. Este interzisa introducereasi consumarea in incinta bazinului a bauturilor alcoolice si a mancarii.
 21. Este interzis fumatul in incinta bazinului.
 22. In incinta bazinului este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.
 23. Va rugam sa respectati personalul si nu deteriorati bunurile bazinului: mobilier, aparaturi, instalatiile igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor atrage de la sine imputarea acestora persoanelor care au cauzat acest lucru.
 24. Persoanele care incalca prezentul regulament, vor fi evacuate, iar in cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces in incinta bazinului.
 25. La producerea de pagube sau exploatarea defectuoasa a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsa.
 26. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare si interzicerea accesului ulterior in bazin.
 27. Nerespectarea oricaror alte reglementari, norme si prevederi legale in vigoare atrage dupa sine suportarea consecintelor de catre faptuitori.
 28. Administratorului bazinului de inot (responsabilul de piscina) nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre beneficiari si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.
 29. Orice litigiu sau neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.

 

SEF FORMATIE COMPLEX SPORTIV

ZINCA MARIUS

RESPONSABIL PISCINA

DINESCU MARIUS